FETÖ tüm yönleriyle tartışılıyor

Çorum Belediyesi ve Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC) işbirliği ile "Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz" konulu sempozyum düzenlendi.

28 Nisan 2017 Cuma 22:00
 FETÖ tüm yönleriyle tartışılıyor


Çorum Belediyesi ve Küresel Araştırma Düşünce Merkezi (GRTC) işbirliği ile "Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz" konulu sempozyum
düzenlendi.



Anitta Otel’de gerçekleştirilen sempozyumda FETÖ tüm yönleriyle tartışıldı.


Toplantıya katılan ve bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Millet ve milli irade konu olunca, devletimizin bekası konu olunca nasıl kenetlendiğimizi bütün dünyaya gösterdik” dedi.




Uslu, “Çorum Belediyemiz tarafından düzenlenen "Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz" Sempozyumundayız. 15 Temmuz’da vatanını korumak için darbeciler karşısında dimdik duran hemşehrilerimi buradan selamlıyorum.


Hainlerin darbe girişimine karşı duran hayatlarını bu uğurda feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet aziz milletimize başsağlığı dilerim. Millet ve milli irade konu olunca, devletimizin bekası konu olunca nasıl kenetlendiğimizi bütün dünyaya gösterdik. Bombalar altında, Milletvekillerimiz Gazi Meclisimizden ayrılmadılar. Milli iradenin sesini tüm dünyaya haykırdılar. Demokrasi mücadelemize destek açıklamalarını beklediğimiz kimi dostların bizlere itidal tavsiye etmelerini de hayret ve ibretle izledik.



"Ve her şeyi bittiğinde hatırlayacağımız şey düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliğidir.” Şimdi acımızı bal eyledik. Yeni Türkiye yürüyüşümüze kararlılıkla hiç yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerleyeceğiz” diye konuştu.


TÜRKİYE AĞIR BİR BEDEL ÖDEDİ

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise “FETÖ meselesi ile Türkiye ağır bir bedel ödedi. FETÖ'yü tüm yönleriyle tartışıp, bu karanlık yapıyla ilgili ileriki dönemlere ışık tutacağız” diyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:



“Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz Sempozyumumuz başladı. Katkı sağlayan akademisyenlerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.


FETÖ'yü ilk olarak Sayın Cumhurbaşkanımız fark etti, onlarla bürokraside ve siyasette tek başına mücadele etti.
15 Temmuz gecesi yaşananlar ise siyasetçi, bürokrat, asker, iş adamı, gazeteci, akademisyen birçok kişinin gözünü açtı. Birileri 250 şehit ve 2200 gazimize rağmen 15 Temmuz'un bir tiyatro olduğunu söylüyor. Onların gözleri de gönülleri de hakikate kapalı.



FETÖ meselesi ile Türkiye ağır bir bedel ödedi. FETÖ'yü tüm yönleriyle tartışıp, bu karanlık yapıyla ilgili ileriki dönemlere ışık tutacağız.”


Son Güncelleme: 28.04.2017 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-04-29 18:47:21

sayın külcü, 15 temmuz'da meydanlara çıkan vatandaşın hakkı zamlı su faturaları değildir. önce siz kapınıza gelen vatandaşı dinleyin sonra fetö ile mücadele edin. boşa hikaye anlatma

banner165