FETÖ'den aranan Çorumlu işadamı Sudan'da gözaltında

FETÖ'den aranan Memduh Ç. Sudan'da gözaltına alındı

23 Eylül 2017 Cumartesi 21:47
FETÖ'den aranan Çorumlu işadamı Sudan'da gözaltında

Türkiye’de aranan Çorumlu işadamı Sudan’da gözaltına alındı.


Akşam Gazetesi’nde çıkan haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘FETÖ’cüleri barındırmayın’ uyarısı Afrika’da etkisini göstermeye başladığı belirtilerek,  “Örgütün kasası bilinen bir kişi Sudan’da gözaltına alındı.” denildi.


“Türkiye’de 17/25 ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin ardından paraları Afrika’ya kaçıran FETÖ’ye bu ülkelerde kıskaç başladı. Afrika’da FETÖ’ye baskı kuran ülkelerin sayısı artıyor.” ifadeleriyle verilen haberde,   son olarak Sudan’da yaşayan ve ülkede FETÖ’nün en büyük para kasası olarak ifade edilen Çorumlu işadamı Memduh Ç.’nın Sudan polisi tarafından gözaltına alındığı bildirildi.


Habere göre, Türkiye, Memduh Ç. hakkında hazırlanan 500 sayfalık iddianameyi de ivedilikle Sudanlı yetkililere teslim etti. Şahsın ailesinin ise uluslararası insan hakları gruplarını arayarak Memduh Ç.’ın Sudan’dan Türkiye’ye iade edilmemesi için faaliyette bulundukları öğrenildi.  








Son Güncelleme: 24.09.2017 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165