Finansbank’a yeni müdür

Bankacılık sektöründe 17 yılını geride bırakan Serap Bayram, Finansbank Çorum Şubesi’nde Şube Müdürü olarak göreve başladı.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:17
 Finansbank’a yeni müdür


Bankacılık sektöründe 17 yılını geride bırakan Serap Bayram, Finansbank Çorum Şubesi’nde Şube Müdürü olarak göreve başladı.


2012 Eylül ayında Finansbank Çorum Şubesi’nde Exclusive (Özel Bankacılık) segmentinde çalışmaya başlayan Bayram, 21 Ağustoz 2014 tarihi itibariyle Çorum Çarşı Şube Müdürlüğü görevine atandı.


Sektörde 17 yılı geride bırakan Bayram, Çorumlular’a hizmet vermekten gurur duyacağını dile getirdi.


Serap Bayram kimdir?


Bankacılık sektörüne 1998 yılında Yapı ve Kredi Bankası’nda adım atan Bayram Kentbank, Anadolubank,G aranti Bankası ve TEB’de Bireysel Bankacılık alanlarında görev yaptı. 2012 Eylül ayında Finansbank A.Ş. Çorum Şubesi’nde Exclusive (Özel Bankacılık) segmentinde çalışmaya başladı. 21 Ağustos 2014 tarihi itibariyle de Çorum Çarşı Şube Müdürlüğü görevine atandı. Bayram, evli ve 2 çocuk annesi.




Son Güncelleme: 27.08.2014 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.