Fırat Çakıroğlu anıldı

Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan olaylarda PKK’lılar tarafından şehit edilen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Çakıroğlu için anma programı düzenledi.

22 Şubat 2016 Pazartesi 10:55
Fırat Çakıroğlu anıldı

Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan olaylarda PKK’lılar tarafından şehit edilen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Çakıroğlu için anma programı düzenledi.

Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleşen anma programına Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal, Ülkü Ocakları Mütevelli Heyeti Başkanı Agah Karapıçak ve çok sayıda Ülkü Ocaklı gençler katıldı.

İsmail Deli’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.


SİNEVİZYON GÖSTERİSİ DUYGULU ANLAR YAŞATTI


Programda Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anısına hazırlanan sinevizyon gösterisinde salonda duygulu anlar yaşandı.


Anma programında Ülkü Ocakları mensuplarından İlker Yılmazlı, Hatice Atak ve İsmail Deli, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na ithafen yazılan şiirleri okudu. Ülkü Ocakları Üniversite Biriminin İstiklal Marşı Orotoryo gösterisi ise davetlilerden büyük alkış aldı.


Etkinlik sonunda emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı Ülkü Ocak’lı üyelere plaket takdim edildi.









Son Güncelleme: 22.02.2016 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165