Fransa'daki terör saldırını kınadı

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı Fransa’daki terör saldırısını kınayarak bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz 2016 Cuma 10:52
Fransa'daki terör saldırını kınadı
 
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı Fransa’daki terör saldırısını kınayarak bir mesaj yayınladı.

Saatcı, yayınladığı mesajında şunları ifade etti; ”Fransa’nın Nice kentinde  Fransa Milli Günü kutlamaları sırasında düzenlenen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı. Teröristlerin şehir merkezine kamyonla girerek 2 kilometre boyunca vatandaşları ezmesiyle meydana gelen saldırı, terörün kanlı ve hain yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.

Bütün ülkeleri ve milletleri tehdit etmektedir. Terörle mücadele bütün ülkelerin ortak hedefi olmalıdır. Bir başka ülkedeki terör saldırılarına çifte standart sergileyen, terör örgütlerine hamilik yapan ülkeler, terörün yüzüyle mutlaka tanışmaktadır. Terörün ve terör örgütlerinin kutsalı da, kutsala saygısı da yoktur. Bu sebeple, dünyanın bütün coğrafyalarında ortaya çıkmakta, insanları ve kutsal değerleri hedef almaktadır. Terör evrensel boyuta ulaşmadan, bütün ülkelerin işbirliği içerisinde yok edilmeli, ‘bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ anlayışı terk edilmelidir.

Memur-Sen olarak; Nice’deki saldırıda yakınlarını kaybeden Fransa halkının acılarını paylaşıyor, bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz"

Son Güncelleme: 15.07.2016 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165