FSM İlkokulu 1/D sınıfından Okuma Şenliği

Çorum Fatih Sultan Mehmet İlkokulu yılsonu etkinlikler çerçevesinde 1/D sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen okuma şenliği büyük beğeni topladı.

25 Mayıs 2017 Perşembe 09:54
FSM İlkokulu 1/D sınıfından Okuma Şenliği


Çorum Fatih Sultan Mehmet İlkokulu yılsonu etkinlikler çerçevesinde 1/D sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen okuma şenliği büyük beğeni topladı.



Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen okuma şenliğine sınıf öğretmeni, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda sınıf öğretmeni Emine Şen bir konuşma yaptı.



Açılış konuşmasında Emine Şen, bütün enerjisini, emeğini, umudunu, mesleğine adamış bir öğretmen olmaktan gurur duyduğunu söyledi.


Günün önem ve anlamını anlatan Şen, “Bugün çocukların telaşı, velilerin heyecanı, öğretmenin gururunun başka olduğu gündür. Bayramdır bugün. Küçük ellerin güvenerek, inanarak, sevgiyle öğretmeninin elinden tutup ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün” dedi.


Her çocuğun kendisi için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç olduğunu kaydeden Şen, “Her çocuk geçmişin yorgunluğunu örten, yeni hedeflere yol açan umuttur. Her çocuk benim için yaşam sevincidir. Bir sonraki adım için tatlı bir telaş ve her zaman mutlu sonun kahramanlarıdır çocuklar benim için” ifadelerini kullandı.



Bugünün de mutlu bir sonun başlangıcı olduğunu ifade eden Şen, “Gelecekteki büyük başarıların ilk adımıdır. Okumanın, yazmanın, her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur” diye konuştu.


Konuşmanın ardından öğrencilerin oynadığı masal kahramanları oyunu veliler tarafından beğeni ile izlenerek ayakta alkışlandı.


Minik öğrenciler oynadıkları Kafkas halk oyunları gösterisi ile anne ve babalarını mest ederken, veliler çocukları ile gurur duydu.




Son Güncelleme: 25.05.2017 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165