FTR HASTANESİ İSTİYORUZ

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile bir araya gelerek Çorum’un sağlık sorunlarını ele aldı.

04 Kasım 2016 Cuma 11:02
 FTR HASTANESİ İSTİYORUZ


MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile bir araya gelerek Çorum’un sağlık sorunlarını ele aldı.

Ceylan ve Kurt, yaptıkları ortak açıklamada, Bakan Akdağ ile yaptıkları görüşmede yapımı tamamlanan yeni hastanenin durumu, iki ilçe hastanesinin bitirilmesi, mevcut hastane bahçesine yapılacak birinci derece sağlık kompleksinin başlatılması, HİTÜ ile yapılan işbirliği protokolü ve hekim talebinde bulunduklarını ifade ettiler.

ÇORUM, BRANŞ HASTANESİ YATIRIMINDA FAKİR

Milletvekilleri ile Sağlık Bakanı arasında yapılan görüşmede mevcut sağlık yatırımlarının görüşüldüğünün anlaşıldığını, memnuniyetle karşıladıklarını ancak yeterli bulmadıklarını belirten sağlık camiasının temsilcileri, Çorum’un geçmişten bugüne kadar branş hastanesi yatırımlarında fakir kaldığını ifade ettiler.

MİLLETVEKİLLERİ GİRİŞİMDE BULUNMALI

Kastamonu, Samsun ve Ankara’da bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sürekli dolu olduğunu, randevuların uzun günlere yayıldığını hatırlatan sağlık sektörünün temsilcileri, Milletvekilleri Ceylan ve Kurt’tan Çorum’a Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kurulması yönünde girişimde bulunmasını istiyor.

Son Güncelleme: 04.11.2016 21:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.