Futsal’2017 toplantısı

11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası (Futsal’2017) Toplantısı gerçekleştirildi.

28 Şubat 2017 Salı 09:14
Futsal’2017 toplantısı


11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası (Futsal’2017) Toplantısı gerçekleştirildi.


09-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Çorum’da gerçekleştirilecek olan 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasına (Futsal’2017) ilişkin toplantı gerçekleştirildi.


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında yapılan toplantıya Üniversite Genel Sekreteri Erdal Kanık, BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, BESYO öğretim elemanları, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli katıldı.  


Futsal’2017’ye ilişkin mevcut durum değerlendirmesi yapılarak teknik detayların görüşüldüğü toplantıda, Çorum ve üniversiteye büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için hazırlık çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği vurgusu yapıldı.


Dünyanın pek çok ülkesinden Çorum’a çok sayıda spor insanının katılacağı uluslararası etkinliğe tekrar ev sahipliği yapılacak olmasının, üniversite ve Çorum açısından büyük bir önem taşıdığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonasında olduğu gibi 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası’nın da üst düzey bir gayretle üniversiteye ve Çorum’a yakışır bir şekilde başarıyla tamamlanacağına yürekten inandığını belirterek, her zaman olduğu gibi bu organizasyonun da düzenlenmesinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Vali Necmeddin Kılıç, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı olmak üzere katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 28.02.2017 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.