Gazeteciler Cemiyeti’nden kınama

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen

10 Ekim 2015 Cumartesi 17:30
 Gazeteciler Cemiyeti’nden kınama


Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Ankara’da yaşanan bombalı saldırıyı kınadı.


Çorum Haber Gazetesi Muhabiri ve Cemiyet Üyesi Taner Şimşek’in de yaralandığı saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Şevket Erzen, “Meslektaşımıza ve diğer yaralılara geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum” dedi.


Terör eylemleriyle Türkiye’nin kaos ortamına sürüklenmeye çekildiğini belirten Erzen, “İnsanlık suçu olan terör karşısında birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden ortak bir duruş sergilemek zorundayız. Bunun için gerek basın camiası gerekse halkımız sağduyu ile hareket etmeli ve provokasyonlara itibar etmemeli” diye konuştu.

Türkiye üzerinde emelleri olan hain güçlerin Ankara’daki bombalı saldırı ile toplumsal birlik ve beraberliği hedef aldığına işaret eden Erzen, Türk milletinin oyuna gelmeyeceğini belirterek olayın sorumlularının bir an önce yakalanması ve adalet önünde hesap vermesi çağrısında bulundu.

Son Güncelleme: 10.10.2015 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.