‘Gazetecilik önemli bir meslek’

Çorum İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz, gazeteciliğin fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu söyledi.

10 Ocak 2017 Salı 19:01
‘Gazetecilik önemli bir meslek’

Çorum İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz, gazeteciliğin fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu söyledi.


Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazetecilerin Çorum’un sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığının altını çizen Alagöz, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını vurguladı. Alagöz, açıklamasında şunları bildirdi:


“Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim.”


Son Güncelleme: 10.01.2017 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.