Gazi hemşehrimize Devlet Övünç Madalyası

15 Temmuz gazisi hemşehrimiz Turgut Aslan'a Devlet Övünç Madalyası verildi

20 Eylül 2018 Perşembe 17:38
Gazi hemşehrimize Devlet Övünç Madalyası

15 Temmuz gecesi gazi olan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele eski Daire Başkanı hemşehrimiz Turgut Aslan’a Devlet Övünç Madalyası verildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 15 Temmuz Gazisi hemşehrimizi evinde ziyaret ettiler. Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı da iletildi.

15 Temmuz gazisi Turgut Aslan’ın bugün bir ziyaretçisi daha vardı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Aslan’ı evinde ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 15 Temmuz gecesi gazi olan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele eski Daire Başkanı Turgut Aslan’ı evinde ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ziyarette geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Aslan’ın Gaziler Günü'nü kutladı. Erbaş, gaziliğin önemli bir mertebe olduğunu ifade ederek, “Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize acil şifalar ve hayırlı, uzun ömürler nasip eylesin” dedi.

İnsanın bu dünyada yaptıklarının ahirette mutlaka karşısına çıkacağını belirten Erbaş, “İnşallah sizin gaziliğiniz, daha önce memleketimiz ve milletimiz için yapmış olduğunuz fedakarlıklar amel defterinizde karşınıza çıkacak” diye konuştu.

Erbaş, Diyanet olarak din istismarı ile mücadele kapsamında tüm Türkiye’de programlar düzenleyerek FETÖ ve DEAŞ’ı anlattıklarını, insanları aydınlattıklarını kaydetti.

TEM eski Daire Başkanı Turgut Aslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erbaş’a teşekkür etti. Aslan’ın 2015’te hacca gitmek için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ama görev dolayısıyla gidemediğini ifade etmesi üzerine Erbaş, “Önümüzdeki yıl ‘biz hazırız’ dediğiniz zaman biz sizi hacca götürürüz inşallah” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 21.09.2018 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165