Gazilere yeni hizmet binası

Çorum Belediyesi, Muharip Gaziler Derneği’ni modern bir dernek binası yaparak gazilerin hizmetine sundu. Yeni hizmet binalarına kavuşan gazilerin ilk ziyaretçileri de Belediye Başkanı Muzaffer Külcü oldu.

07 Şubat 2017 Salı 14:17
Gazilere yeni hizmet binası

Çorum Belediyesi, Muharip Gaziler Derneği’ni modern bir dernek binası yaparak gazilerin hizmetine sundu. Yeni hizmet binalarına kavuşan gazilerin ilk ziyaretçileri de Belediye Başkanı Muzaffer Külcü oldu.



Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre; 15 Temmuz Hürriyet Parkı’nı tamamen yenileyen Çorum Belediyesi, daha önce de park içerisinde kendilerine tahsis edilen alanda prefabrik yapı içerisinde faaliyetlerini yürüten Gaziler Derneği’ne yakışır bir bina inşa etti. Prefabrik kulübe içerisinde faaliyetlerini kısıtlı imkânlarla sürdüren Muharip Gaziler Derneği'ne yeni bir dernek yeri hediye eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, derneğin de ilk ziyaretçisi oldu.




Başkan Külcü, gazileri ziyaretinde yaptığı konuşmada yeni dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Külcü, "Cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız. Vatanımızın ve milletimizin varlığının devamını, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını, özgürlüğümüzün korunmasını ve milletçe namusumuzla, şerefimizle yaşamamızı gazi ve şehitlerimize borçluyuz. Bu toprakları vatan kılan, bugünlere getiren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.


Başkan Külcü, gaziler için yaptırılan yeni dernek binasını ziyaretinde dernek üyesi gazilerle bol bol sohbet etti.



GÜL, "BU ESERİ EBEDİYETE KADAR UNUTMAYACAĞIZ"


Muharip Gaziler Derneği Çorum Şube Başkanı Muharrem Gül de yaptığı açıklamada eski yerlerinin çok küçük ve gazilere yakışmayan bir kulübeden oluştuğunu vurgulayarak “Dışarıdan bir misafirimiz geldiğinde misafirimizi ağırlamayı bırakın gazilerimiz bile içeriye sığmıyordu. Konuyu Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye ilettiğimizde yeni modern bir bina yapacağı konusunda söz vermişti. Başkanımız vatan bayrak sevdalısı. Bu yüzden emeğini bizlerden esirgemedi. Gazilere ve şehit ailelerine her türlü desteği veriyor. Biz bu eseri ebediyete kadar unutmayacağız” diye konuştu.




Son Güncelleme: 08.02.2017 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.