Gaziyi ziyaret ettiler

Suriye’nin El Bab kentinde görevdeyken Terör örgütü DEAŞ´in saldırısı sonucu yaralanan Bomba Uzmanı Çavuş Sadık Baldan tedavisinin ardından İskilip’e bağlı Çukurköy’e döndü.

20 Ocak 2017 Cuma 10:01
Gaziyi ziyaret ettiler

Suriye’nin El Bab kentinde görevdeyken Terör örgütü DEAŞ´in saldırısı sonucu yaralanan Bomba Uzmanı Çavuş Sadık Baldan tedavisinin ardından İskilip’e bağlı Çukurköy’e döndü.

21 Aralık'ta DAEŞ'in düzenlediği havan saldırısında sağ bacağından yaralanan Uzman Çavuş Sadık Baldan, hastanedeki tedavisinin ardından baba ocağına geldi. İlçe Kaymakamı Bahadır Güneş de, beraberinde ilçe protokolü ile birlikte İskilip’e bağlı Çukurköy´de bulunan gaziyi evinde ziyaret etti. Kaymakam Güneş, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan bölücü hainlerle çarpışan kahraman güvenlik güçlerine minnettar olduklarını belirterek “İnşallah barış ve huzura kavuşacağız. Ben şehitlerimize Allah’tan Rahmet yaralı Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. diye konuştu.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma , Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için canları pahasına cepheden cepheye koşarak bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimizin her daim yanlarında olduklarını hatırlatan Başkan Recep Çatma, “Yüce Milletimiz, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmamış, bundan sonra da unutmayacaktır” dedi.


Çatışmada yaralanarak gazi olan Uzman Çavuş Sadık Baldan’da kendisini yalnız bırakmayan Kaymakam Güneş ve diğer yetkililere teşekkür etti. Ziyarete Kaymakam Bahadır Güneş, beraberinde İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, İskilip Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ve İskilip Jandarma Komutanı Üsteğmen Aykut Acar katıldı.


Son Güncelleme: 20.01.2017 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.