Gazzeye saldıran ve tüm dünyanın tepkisine neden olan İsrail mallarının tam listesi

İsrail havadan yaptığı katliamı karaya yaydı. Dünya ses vermezken Türkiye'de İsrail mallarına boykot başladı.

20 Temmuz 2014 Pazar 19:21
 Gazzeye saldıran ve tüm dünyanın tepkisine neden olan İsrail mallarının tam listesi


İsrail havadan yaptığı katliamı karaya yaydı. Dünya ses vermezken Türkiye'de İsrail mallarına boykot başladı. Sosyal medyada İsrail ürünlerinin listeleri paylaşımla hızla yayılıyor. İsrail boykot başlığı altında açılan tagda herkes İsrail damgalı ürünleri isim isim sıralayarak boykota çağrı yapıyor.729 barkod numarası ile başlayan ürünlerin İsrail menşeili olduğu ve kullanılmaması isteniyor. Tüketiciler Birliği de bir liste yayınladı.


İşte o liste


Nescafe, Kitkat, Nestle, Chestos, 7UP, British Amerikan Tobacco, Nestea, Nesfit, Crunch, Algida, Aquafina, Axe, Coffe Mate, Nesquik, Tofita, Burger King, Cappy, Chesterfield, Kent, Topitop, Cif, Coca Cola, Cadbury, Bonibon, Schweppes, Domestos, Dove, Olips, ToyBox, Missbon, Evian, KFC, Lipton, L'orêal, Vichy, Marks&Spencer, Polo, Motorola, Hayat, Becel, Cacharel, Diesel, Lucky Strike, Marlboro, McDonald's, Emporio Armani, Ko+ex, Lancomee, Omo, Johnson's baby, Kerastase, Biotherm, Philip Morris, Maggi, Huggies Amway, Activa, Calve, Turkuaz, Pall Mall, Danette, Doritos, Tamek.





Son Güncelleme: 20.07.2014 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-07-21 00:13:44

Bu acımasız devletle siyasi ekonomik tüm ilişkiler ebediyyen kesilmeli.Tüm islam devletleri bunu yapmalı.Konso- luklar bir daha açılmayacak şekilde kapanmalı.