Geçici Hayvan Pazarı bayrama hazır

Pazar yerindeki eksiklikler tamamlandı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 14:20
Geçici Hayvan Pazarı bayrama hazır

İskilip yolu üzerinde bulunan mevcut canlı hayvan pazarının yerine kapalı spor salonu yapılacak olmasından dolayı yeni hayvan pazarı yapılana kadar geçici olarak yer tahsisi yapılan pazar yerindeki eksiklikler tamamlandı.


Çorum Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi geçici hayvan pazarında yol rampa çalışması başta olmak üzere WC ve su çekilen pazar yerinde alıcı ve satıcıların mağdur olmaması için her türlü önlem alındı.


Çorum Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Recep Gür, pazar yerinde mağduriyet yaşanmaması için başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.


Hayvan ticareti ile uğraşanların geçici Hayvan Pazarı’nda bayram öncesi yerlerini almaları gerektiğini de aktaran Başkan Gür, yer ayırtmak isteyenlerin Oda Genel Sekreterliği’ne başvurmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.


Son Güncelleme: 19.08.2017 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.