'Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez'

Ak Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, “Türkiye’nin geleceğini yaşlılarımızın tecrübesiyle inşa edeceğiz” dedi.

16 Şubat 2017 Perşembe 20:00
'Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez'


Ak Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, “Türkiye’nin geleceğini yaşlılarımızın tecrübesiyle inşa edeceğiz” dedi.


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Sosyal Politikalar Birim Başkanı, Yaşlılar Koordinasyon Merkez Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.


İl Başkanı Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri huzurevinde kalan büyüklerle tek tek konuşup karanfil hediye ederek gönüllerini aldı, isteklerini dinledi beraber dualar, şiirler, türküler söyleyerek sohbet etti.


Yaşlıların, Türkiye'nin birliğini, beraberliğini, güvenliği koruyan askerleri, polisleri, bekçileri, öğretmenleri, devlet yöneticilerini, memurları yetiştirdiğini söyleyen Karadağ, "Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak kadroları sizler hazır hale getirdiniz. Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygı Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı gelecek kaygılarımızı azaltacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız.


Yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Sizler milletimizin onurusunuz sizlere sahip çıkmak, ilgilenmek tüm bireylerin vatandaşlık görevidir. Sayın Cumhurbaşkanımız da bundan dolayı siz ulu çınarlarımız için yaşlılar koordinasyon merkezi kurarak ömrünün büyük kısmında topluma ülkesine hizmet vermiş büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek huzurlu, sağlıklı yaşam sürmelerini hedeflemiştir” dedi.


Türkiye'nin geleceğini yaşlıların tecrübesiyle şekilleneceğine işaret eden İl Başkanı Karadağ, geçmişini bilmeyenlerin geleceği inşa edemeyeceğini, yaşlıların Türkiye'nin tecrübeleri olduğunu ve bu tecrübelerden her türlü yararlanmak çabasında olduklarını ifade etti. 


Ziyaret sonrasında kurum müdürü Hüseyin Penez, İl Başkanı Karadağ’a kurumun çalışma şekli ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını yaşlılar için güzel bir gün olduğunu dile getirdi.


Son Güncelleme: 16.02.2017 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ece 2017-03-05 15:58:34

Ben size ne dedim siz bana ne dediniz