Genç çizer kitabını hediye etti

Genç çizer karikatürist Furkan Şimşek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Konya Milletvekili Lütfi Elvan...

27 Ocak 2015 Salı 14:03
 Genç çizer kitabını hediye etti


Genç çizer karikatürist Furkan Şimşek,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Konya Milletvekili Lütfi Elvan, AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil’e kitabını hediye etti.


Karikatürist Furkan Şimşek, AK Parti İl Kongresi’ne katılan Bakan Elvan, Milletvekilleri Naci Bostancı ve Alev Dedegil’e karikatürlerinin yer aldığı kitabını hediye etti.





Son Güncelleme: 27.01.2015 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meraklı 2015-01-27 14:35:36

Karikatür çizme yeteneğinin dışında bu çocuğun torpilini bilen biri söylesin lütfen ,merak ediyorum.. Her fırsatta her gazete ve site muhakkak haber yapıyo .. Kitabı'nı hediye etti , o da takdir etti , ilk çizik ondan , vs vs vs.. Cahit Bağcı mı salim uslu mu kimin yeğeni bu çocuk

Avatar
ehilol 2015-01-27 15:08:21

el birliğiyle bir çocuğu perişan etmenin tarihini okuyoruz. aslında bu çocuk yerine ailesine kızmak lazım. yaptığı eylemlerin anlamsızlığının farkına varacak ve fakat o vakit ruhu çürümüş olacak.... ayrıca çizgisi berbat. böyle olmayaydı belki iş yapardı... ama artık eli ve kalemi o boş özgüvenden dolayı tamamen çürümüş durumda, haline bakılırsa...