Genç Girişimciler’den huzurevi ziyareti

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

28 Mart 2015 Cumartesi 16:40
 Genç Girişimciler’den huzurevi ziyareti


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu, anlamlı bir etkinliğe imza attı.


‘Ben Genç Girişimciyim’ projesi kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenleyen Genç Girişimciler Kurulu, eğitimlerin tamamlanmasının ardından Yaşlılar Haftası nedeniyle Ahmet Akdağ Huzurevi'ne ziyaret düzenledi.


TSO’dan yapılan açıklamaya göre, üniversite öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.


TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, bugünün sosyal hayatını, iş hayatını yönlendiren, işyerlerini, şehirleri, ülkeleri yöneten yetişkinlerin yarının yaşlıları olduğunu hatırlatarak, "Geçmişte sarf ettikleri emekle bugünümüzü şekillendiren yaşlılarımız, her türlü saygıyı, ilgiyi hak etmektedir.” dedi.


Türk örf ve adetlerinde yaşlıların önemli bir yerinin, hatta kutsiyetinin olduğunu ifade eden Çabuk, bu nedenle gençlerle birlikte huzurevini ziyaret edip, burada yaşayan yaşlıların gönüllerini almaya çalıştıklarını söyledi. Çabuk, huzurevi sakinleri başta olmak üzere bütün yaşlılara huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.




Son Güncelleme: 28.03.2015 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.