Genç MÜSİAD’dan Külcü’ye ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) alt kuruluşu olan Genç MÜSİAD...

30 Eylül 2014 Salı 17:47
 Genç MÜSİAD’dan Külcü’ye ziyaret


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) alt kuruluşu olan Genç MÜSİAD yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.


Genç MÜSİAD hakkına bilgi veren dernek başkanı Alper Tığlı, Genç MÜSİAD’ın yeni kurulduğunu söyledi. Dernek olarak yapacakları çalışmalarda Başkan Külcü’nün görüşlerini çok önemsediklerini ifade eden Alper Tığlı, “AK Parti hükümeti ile birlikte gençler spor, siyaset, sanayi ve ticarette artık daha etkin olarak yer almaya başladı. Sanayici ve işadamları derneklerinde de genç arkadaşlarımız etkin olarak yer alıyor ve bulundukları yerin hakkını veriyorlar. Hükümetimizin 2023 vizyonu doğrultusunda ülkemizin ve Çorum’un en iyi yerlere gelmesi için bizler de Genç MÜSİAD olarak çalışmalar yürüteceğiz.” diye konuştu.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de genç sanayicilerin ziyaretinin kendisini memnun ettiğini belirterek Belediye olarak genç girişimcilere her zaman katkı vereceklerini belirtti.




Son Güncelleme: 30.09.2014 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.