Genç Tema teşekkür etti

Hitit Üniversitesi Genç Tema Kulübü Başkanı Emre Çimen...

26 Ekim 2015 Pazartesi 10:30
 Genç Tema teşekkür etti


Hitit Üniversitesi Genç Tema Kulübü Başkanı Emre Çimen ve yönetim kurulu üyeleri, Tema Vakfı İl Temsilcisi Erdem Önal ile birlikte Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.


Kulübün işleyişi ve yaptıkları faaliyetler hakkında Rektör Alkan’a bilgiler veren Genç Tema Kulübü Başkanı Emre Çimen, üniversiteyi temsilen Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Taraflar Sözleşmesi’ne (UNCCD) katıldığını ve Birleşmiş Milletler yetkilileriyle çölleşme ile ilgili neler yapılabilir konularında görüştüklerini dile getirerek, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini belirten Alkan, öğrencilerin kulüp faaliyetlerini çok önemsediklerini, bu kapsamda  ulusal/uluslararası sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını üniversite imkânları dâhilinde desteklemekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 26.10.2015 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.