Gençler Samsun’u gezdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında, 80 bayan öğrencinin katılımıyla Samsun’a gezi düzenlenerek ilin doğal, tarihi ve kültürel mekanları yerinde görme fırsatı verildi.

05 Aralık 2016 Pazartesi 10:28
Gençler Samsun’u gezdi

Gençlik 
ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında, Çorum’un Merkez, Alaca, Boğazkale, Bayat, Dodurga, İskilip, Kargı, Laçin, Mecitözü, Oğuzlar, Osmancık, Ortaköy, Sungurlu ve Uğurludağ ilçelerinden toplam 600 gencin katılacağı gezi programı düzenledi.

20 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen proje kapsamında, Çorum Bayat ve Ortaköy ilçesinden 80 bayan öğrencinin katılımıyla Samsun’a gezi düzenlenerek ilin doğal, tarihi ve kültürel mekanları yerinde görme fırsatı verildi.

“Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesi hakkında bilgi veren Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve 81 ilde uygulamaya başlayan "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi ile gençlerin kaynaşmaları ve kültürel etkileşimde bulunmaları amaçlanıyor. Gençler arasında diyaloğun arttırılması ve düzenlenen gezi programları sayesinde ülkemizin doğal, tarihi güzelliklerini yerinde görerek, ülkelerini daha çok sevmelerine katkı sağlanması amacıyla bu proje hayata geçirildi.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi öncülüğünde gerçekleşen "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projenin 5 Kasım 2016 tarihi itibarı ile startı verildi. Amacımız gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan bütün projeleri gençlerimize en iyi şekilde sunmak ve bunlardan faydalanmalarını sağlamaktır. Bu etkinlikler sırasında gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, hayatın koşuşturması içinde yaşadıkları stresi en aza indirme şansını da bulmaktadırlar. Bu projeye katılan gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum. Yaptığı projelerle gençlere ne kadar değer verdiğini gösteren, bize verdiği imkânlarla gençliği daha da ileri taşımamızı sağlayanlara tüm gençlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 05.12.2016 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.