Gençlerden Bekir Madan’a ziyaret

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, gençleri Kültür, Sanat, Edebiyat ve Sporda iz bırakan simalarla buluşturmaya devam ediyor.

17 Şubat 2017 Cuma 16:25
Gençlerden Bekir Madan’a ziyaret

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi,
gençleri Kültür, Sanat, Edebiyat ve Sporda iz bırakan simalarla buluşturmaya devam ediyor.


Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “Tanınmış Sima Ziyaretleri” kapsamında bu hafta da Bekir Madan’a ziyaret gerçekleştirildi.



Program kapsamında Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik Liderleri ve üye gençlerle birlikte Bekir Madan’ı evinde ziyaret etti.


Madan’ın evinde sıcak aile ortamında gerçekleştirilen ziyarette, Bekir Madan’ın annesi ve babası, gençlerle bir süre sohbet etti. Bekir Madan doğumdan sonra vurulan hatalı iğne sonucu engelli kaldı. Okuma-yazmayı babası sınıf öğretmeni Talib Madan tarafından öğretilen Bekir Madan, ortaokulu dışarıdan bitirdikten sonra, eğitim hayatına şimdi de açık lise okuyarak devam ediyor. Madan’ın yazdığı yazılar, şiirlere nasıl başladığını anlatan baba Talib Madan, Bekir Madan’ın Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’nde tek eliyle seramik eserler ürettiğinden de bahsetti. Bekir Madan’ın yazdığı “Anneme” şiirinin, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üye gençleri tarafından okunmasının ardından duygusal dakikalar yaşandı.



Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen, gençlerin geleceğe dair motivasyonlarını arttırmak amacıyla sürdürülen ‘Tanınmış Sima Ziyaretleri’ kapsamında düzenlenen programların devam edeceğini bildiren Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı bütün gençleri Gençlik Merkezine davet etti.


Son Güncelleme: 17.02.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.