Gençlerden Huzurevi'ne ziyaret

Hitit Üniversitesi Genç İyilik Kulübü Üyeleri ve gönüllüleri, Yaşlılar Haftası kapsamında Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

17 Mart 2017 Cuma 20:48
 Gençlerden Huzurevi'ne ziyaret


Hitit Üniversitesi Genç İyilik Kulübü Üyeleri ve gönüllüleri, Yaşlılar Haftası kapsamında Kamile-Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.


Ziyarette gönüllü gençler yaşlılara hediyeler dağıtıp, huzurevinde kalanlarla sohbet etti. Duygusal anların yaşadığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden ve istekleri olup olmadığını soran Genç İyilik Üyeleri bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirerek kendilerini hiç yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.


Genç İyilik Kulübü Kurucusu Sümeyye Esenyel; “Bizler içinde yaşadığı toplumun değerlerinin farkında olan, iyilik, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularına duyarlı, sosyal sorumluluk sahibi bireyleriz. Bu kapsamda kulüp üyelerimiz ile birlikte her zaman gönlümüzde, hatırımızda olan büyüklerimize bu ziyareti yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyüklerimiz aslında kimseden fazla bir şey istemiyor.

Biraz hatırlanmak, biraz sohbet, birazda güler yüz bekliyorlar. Bu isteklerine cevap vermek geleceğin yaşlıları yani biz gençlere düşüyor. Unutmamalıyız ki bir gün bizde yaşlanacağız.


Yaşlılarımız hepimiz için değerlidir. Toplumun gelişmesi, gençlerin örnek alması açısından yaşlılarımız büyük önem arz ediyor Yaşlılarımıza bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşamlar diliyoruz. Çorum Genç İyilik kulübü ve gönüllüleri olarak her zaman yaşlılarımızın yanındayız” dedi.


Son Güncelleme: 17.03.2017 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.