Gençlerden, ulu çınarlara sürpriz etkinlik

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Çorum Belediyesi ile Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklaşa etkinlik düzenledi.

20 Mart 2017 Pazartesi 17:06
 Gençlerden, ulu çınarlara sürpriz etkinlik


Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, Çorum Belediyesi ile Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklaşa etkinlik düzenledi.

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen, Buharevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aysun Tut, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehre Betül Özseçer, Çorum Belediyesi'nin evde temizlik hizmetinden faydalanan ulu çınarlar ve öğrenciler katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar programda yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi Gönül Köprüsü projesine destek vermeniz bizleri çok mutlu etti. Bu genç yaşlarda bu hassasiyeti göstermeniz çok güzel. Çorum Belediyesi yaşlılarımızı ötelemiyor ilk önce onları hedefe koyarak onlara hizmet götürüyor. 450 tane yaşlımızın evini temizliyor. Bir toplum yaşlısı ve çocuğuna ne kadar önem verirse daha hızlı gelişecektir dedi.

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen ise, Yaşlılar Haftası'nda farklılığımızı ortaya koymak için çocuklarımızın yüreklerine dokunmak istedik. Gördük ki kalıcı dokunuşlar yapmışız. Öğrencilerimiz Ahmet Akdağ Huzurevi ve Çorum Belediyesi'nden evde temizlik hizmeti alan yaşlılarımızın evlerine gidip geldiklerinde farkındalıklar ile geri döndüler. Buda bizleri çok mutlu etti. Bizleri bu imkanı sağlayan Çorum Belediyesi'ne teşekkür ediyorum diye konuştu.


Program Müzik Öğretmeni Hakan Önsöz ve okul öğrencilerinin hazırladığı şiir ve seslendirdikleri bir birinden şarkılarla yaşlılar doyasıya eğlendi. Öğrenciler daha sonra ulu çınarlara günün anısına çiçek takdim etti. 


Son Güncelleme: 20.03.2017 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.