‘Gençlere her alanda güvenimiz tam’

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğrencileri İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı ziyaret etti.

20 Mart 2017 Pazartesi 19:27
‘Gençlere her alanda güvenimiz tam’

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğrencileri İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı ziyaret etti.




Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Halil İbrahim Aşgın, Yerel Yönetimler Programı öğrencilerini yerel yönetimler dersi ile ilgili uygulamaları yerinde görmek ve bilgiler almak için İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı ziyaret etti.


Ziyarette İl Genel Meclisinin görevleri ve faaliyet alanlarıyla ilgili öğrenciler bilgilendirildi.  Bilgilendirme esnasında Başkan Kaya, öğrencilere birikimlerini aktardı.


Öğrencilerin merak ettiği konularda sorularını da yanıtlayan Kaya, yeni nesilden beklentilerinin büyük olduğunu ve gençlere her alanda güvenlerinin tam olduğunu, ülkenin büyük hedeflere ancak gençlerle ulaşacağını belirtti.



Kaya, “Her ne iş yaparsanız yapın, yaptığınız işte farkındalık yaratmayı hedefleyerek, ihlas ile hizmet edin” dedi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kaya, Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Halil İbrahim Aşgın ve öğrencilerine teşekkür etti.


Son Güncelleme: 20.03.2017 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.