Gençlere umre ziyareti hediyesi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, yerelde Mahmut Atalay Gençlik Merkezince organize edilen Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler çeşitli etkinliklerin yanı sıra düzenlenen gezilerle de katılmış olduğu illerin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

14 Ekim 2016 Cuma 17:30
Gençlere umre ziyareti hediyesi


Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, yerelde Mahmut Atalay Gençlik Merkezince organize edilen Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler çeşitli etkinliklerin yanı sıra düzenlenen gezilerle de katılmış olduğu illerin tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu. Gençlerin serbest zamanlarını kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik kampı dolu dolu geçti.

Birinciye 
Umre Ziyareti

Ayrıca, Mavi ve Yeşil Gençlik Kamplarına katılan gençler arasında yapılan kompozisyon yarışmasında birinci olan Çorum Gençlik Hizmetleri Mahmut Atalay Gençlik Merkezi üye gençlerinden Onur YILDIRIM, Büşra AYDIN ve Serkan YAVÇİN
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre ziyaretiyle ödüllendirildi.

Çorum Gençlik Hizmetleri Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet TIĞLI, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü vesilesiyle düzenlediği gençlik kampları, gençlerimizi birleştirmesi, bütünleştirmesi ve kardeşlik dokularını kaynaştırması anlamında büyük önem arz ediyor. Biz de büyük önem arz eden bu konuya bir nebze katkıda bulunuyorsak ne mutlu bizlere. İnşallah kamp süresini de güzel geçirdiğinizi ümit ediyorum.
Diyanet İşleri Başkalığımıza da vermiş olduğu bu önemli ziyaret ödülünden dolayı çok teşekkür ederim." dedi.

Son Güncelleme: 14.10.2016 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.