‘Gençlerimize güveniyoruz’

Çorum Belediyesi tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilere yönelik düzenlenen KYK Spor Oyunları sona erdi. KYK İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen şölende dereceye giren gençlere ödül ve madalyaları törenle verildi.

20 Mart 2017 Pazartesi 16:55
‘Gençlerimize güveniyoruz’


Çorum Belediyesi tarafından Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilere yönelik düzenlenen KYK Spor Oyunları sona erdi. KYK İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen şölende dereceye giren gençlere ödül ve madalyaları törenle verildi.



Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre; Türkiye’de ilk kez Çorum’da düzenlenen “KYK Spor Oyunları” ödül törenine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Haşim Eğer, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Hitit Üniversitesi Sekreteri Erdal Kanık, KYK Şube Müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.



Tören öncesi konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediye Spor İşleri Müdürlüğü ve KYK İl Müdürlüğünün birlikte güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını söyledi. Gençlerin katılımıyla güzel bir organizasyonu geride bıraktıklarını ifade eden Külcü, turnuvada 6 branşta 954 öğrencinin mücadele ettiğini ve 585 müsabakanın yapıldığını vurguladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Medeni cesareti göstererek spor oyunlarına katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak farklı meslek grupları ve farklı yaş gruplarına yönelik faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetlere yüzlerce, binlerce vatandaşımız katılıyor. Bunların hepsi bizim için önemli. Ama onların içerisinde en önemli ve kıymetli olanı gençlerle yaptığımız programlardır.” dedi.



GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye’nin geleceği olan gençlere güvendiklerini, gençlerin kendilerini geliştirmeleri ve daha iyi yetişmeleri amacıyla çok büyük yatırımlar yaptıklarını söyledi.
16 Nisanda yapılacak olan referandumun tarihi öneme sahip olduğunu belirtene Külcü, “Televizyonlarda birçok haber ve programlar izliyoruz. Yoldan geçen vatandaşlarımıza referandum hakkında görüşlerini soruyorlar. Şöyle olsa nasıl olur, böyle olsa nasıl olur diye teklif olarak sundukları bütün o düşünceler bizim 16 Nisan günü oylayacağımız metnin tamda kendisidir. Okumadan, araştırmadan sadece birileri evet dediği veya birileri hayır dediği için bir akıntıya kapılıp gitmek doğru bir yol değildir.  Okuyan, dinleyen, araştırın ve hayatınızın kararlarını ona göre şekillendirin. Devletimiz gençliğine güveniyor. 18 yaşında bir gencin milletvekili, belediye başkanı ve bakan olabileceğine inanan güvenen bir devletimiz var. Devletimizin bu bakışı gençliğimiz ve devletimizin geleceği için önemlidir.”dedi.



KYK İl Müdürü Erol Kavuncu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de yaptıkları konuşmada Çorum Belediyesi’nin yaptığı sportif faaliyetlerle Çorum’da öncü kuruluş olduğunu söyledi.




25 BİN 350 TL’LİK ÖDÜL SAHİPLERİNİ BULDU


Çorum Belediyesi tarafından “KYK Spor Oyunları”nda futsal, voleybol, dart, masa tenisi, satranç ve bowling de dereceye giren takımlara ve sporculara 25 bin 350 TL’lik ödül dağıtıldı.



Başarılı sporculara ayrıca kupa ve madalya verildi. Ödül, kupa ve madalyaları, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Hitit Üniversitesi Sekreteri Erdal Kanık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer KYK Şube müdürleri takdim etti.




DERECEYE GİREN TAKIM VE SPORCULAR İSE ŞÖYLE;

Voleybol branşında, Birinci Hitit Besyo, ikinci Hitit Sağlık, üçüncü Kimero, dördüncü KYK Yıldızları oldu.



Futsal branşında, birinci F.C Takım Taklavat, ikinci Anadolu Spor, üçüncü Süper Kamu, dördüncü Dezem Spor oldu.


Masa Tenisi Bayanlar, birinci Gamze Şahin, ikinci Buse Kübra Bilici, üçüncü Neslihan Kuzkaya, dördüncü Nurhan Kakar oldu.


Masa Tenisi Erkekler de ise, birinci Buhara Spor Kulübü, ikinci Penta, üçüncü KYK gençlik, dördüncü Andmir Spor oldu.




Bowling bayanlar, birinci Neslihan Kuzkaya, ikinci Sevda Özer, üçüncü Elif Orçan, dördüncü Nuray Okumuş oldu.


Bowling erkeklerde ise, birinci Papaz Kimde, ikinci Balıklıgöl Urfaspor, üçüncü Kamugücü, dördüncü Yıkıcı Tim oldu.


Dart bayanlar, birinci Büşra Eker, ikinci Özlem Çırakoğlu, üçüncü Sema Gümüş, dördüncü Merve Yuca oldu.


Dart erkekler de ise, birinci Kuvayi Milliye, ikinci Tam Onikiciler, üçüncü İİBF United, dördüncü Kamu Üç oldu.


Satranç bayanlar, birinci Aslı Altun, ikinci Hanife Uçrak, üçüncü Merve Kaplan, dördüncü Özlem Korkmaz oldu.


Satranç erkekler de ise, birinci Uğur Özdemir, ikinci Üzeyir Mamak, üçüncü İshak Solmaz, dördüncü Akif Var oldu.




Son Güncelleme: 20.03.2017 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.