Gençlerin mutlu gününe ortak oldu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi öğrencisi İsa Aksoy ile Fatma Taş’ın nikâhlarını kıydı. Engelleri aşarak birlikte evliliğe adım atan gençleri yalnız bırakmayan Külcü, çiftin en mutlu günlerinde yanlarında oldu.

19 Şubat 2017 Pazar 21:46
 Gençlerin mutlu gününe ortak oldu


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi öğrencisi İsa Aksoy ile Fatma Taş’ın nikâhlarını kıydı. Engelleri aşarak birlikte evliliğe adım atan gençleri yalnız bırakmayan Külcü, çiftin en mutlu günlerinde yanlarında oldu.




Engelli gençlerin düğününe katılan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, nikâh töreninde yaptığı konuşmada Fatma Taş ve İsa Aksoy’a mutlu, bereketli bir ömür temenni etti. Nikâh şahitliklerini damat ve gelinin babalarının yaptığı düğünde Külcü, nikah cüzdanını gençlere takdim etti.



Damat İsa Aksoy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün düğünlerine gelerek nikahlarını kıymalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisi gibi engellilerin sosyal hayatın içerisinde yer almaları için her zaman yanlarında olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden damat İsa Aksoy, “En mutlu günümüzde de bizleri yalnız bırakmayarak düğünümüze geldi. Mutluluğumuza mutluluk kattı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



MİLLETİMİZ YANLIŞI SEÇMEZ

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, engelli gençlerin nikâh töreninde ülke gündemine ilişkin de açıklamalarda bulundu.


Türkiye’nin son yıllarda çok büyük bir mesafe kat ettiğinin altını çizen Başkan Külcü, “Ülkemizi bir baştan bir başa, yollarla, hastanelerle, okullarla ve birçok proje ile donatıyoruz. Bir ülkenin yarınlarına daha güvenle bakabilmesi o ülkedeki yönetim sistemini sağlam olması, insanların ona güvenmesi ve orada kriz çıkaracak kapı aralıklarının olmamasıdır. Geriye doğru baktığımızda, yaşadığımız siyasi ve ekonomik sıkıntıların temelinde bu yönetim modelimizdeki arızaların çokluğunu görüyoruz.” dedi.



2002 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yeter, söz de milletin, karar da milletin” diyerek ülkenin kaderini değiştirdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Bu kutlu yürüyüşümüz bir yüce noktaya daha geldi.  Şimdi diyoruz ki yeter söz de milletin, karar da milletin, hüküm de milletin. İstiyoruz ki millet sandıkta bu ülkenin Cumhurbaşkanını ve aynı zamanda hükümetini seçsin. Geçmiş yıllarda yaptığımız seçimlerde millet hiç yanlış yapmadı. Şimdi millete inanmayanlar, güvenmeyenler diyorlar ki,  ya millet yanlış birini seçerse. Biz de onlara diyoruz ki milletin terazisi şaşmaz, milletimiz yanlışı seçmez. Milletin seçtiği doğrudur ve teslim olmak gerekir.” dedi.


 

Son Güncelleme: 19.02.2017 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.