Gençlerin Ortaköy ilgisi

Çorum Hitit Üniversitesinde eğitim görmekte olan öğrencilerin oluşturmuş olduğu ‘Genç İyilik Kulübü’ Ortaköy İlçesine ziyarette bulundu.

05 Mayıs 2017 Cuma 10:33
Gençlerin Ortaköy ilgisi

Çorum Hitit Üniversitesinde eğitim görmekte olan öğrencilerin oluşturmuş olduğu ‘Genç İyilik Kulübü’ Ortaköy İlçesine ziyarette bulundu.




Öğrencileri Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, büyük bir hoşgörü ve misafirperverlik ile ağırladı. Başkan Taner İsbir, öğrencililere öncelikle Şapinuva ören yerini gezdirerek ilçenin tarihi hakkında bilgi verdi. Oradan öğrencileri İncesu kanyonuna davet eden Başkan İsbir öğrenciler ile birlikte Kanyonda doğa gezisi yaparak Ortaköy ‘ün doğal güzelliklerini kendilerine tanıttı.




Program dahilinde ilçe merkezinde bulunan Cemal Boyacı Parkında öğrenciler ile birlikte söyleşi yapıldı. Kulüp Sözcüsü öğrenciler söz alarak ‘Bugünden itibaren imza kampanyası başlatıp Başkanımız Taner İsbir’e destek vererek bulunduğumuz her platformda Şapinuva’ya müze yapılmasını dile getirip Ortaköy ilçesinin doğal güzelliklerini anlatacağız. Belediye Başkanımız Taner İsbir ve bizlere büyük bir sıcaklık gösteren İlçe halkına teşekkür ederiz’ dediler.



Söyleşide söz alan Başkan İsbir de yaptığı konuşmada; ‘Siz değerli Gençleri İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk, sizler bizim geleceğimizsiniz, Ayrıca Şapinuva ören yerini ve ilçemizin güzelliklerini bulunduğunuz her platformda anlatacak olmanızda bizler için gurur vericidir, Ailelerinize, Akrabalarınıza ve Arkadaşlarınıza bizlerden selam söyleyin” dedi.




Son Güncelleme: 05.05.2017 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.