Gençlerin yeni mekanı

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi, bowling öğrenmek isteyen çocukların yoğun ilgisine sahne oluyor.

24 Kasım 2015 Salı 14:39
Gençlerin yeni mekanı

 Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi, bowling öğrenmek isteyen çocukların yoğun ilgisine sahne oluyor. 

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklmaya göre,Bowling öğrenmek isteyen gençlerin yanı sıra turnuvalara katılmak isteyen sporcular için de ideal bir merkez haline gelen Buhara Kültür Merkezi geçtiğimiz hafta önemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun 2015-2016 faaliyet programında yer alan Çorum Bowling İl Birinciliği, Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

54 lisanslı sporcunun katıldığı ve oldukça çekişmeli geçen yarışmalar sonucunda, yarışmaya katılan gençler eğlenme imkanı da buldular. 

Yarışmada derece girenlerden erkek sporcuların ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu takdim ederken bayan sporcuların ödüllerini ise Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu verdi. 

Yapılan yarışma sonucu:

Bayanlar:

1 Derya Dündar

2 Vildan Ünel

3 Zehra İslamoğlu

4 Melisa Çelenk

Erkekler

1 Adem Koçak

2 Hakdan Yalçın

3 Bahadır Kılıç

4 Muhammed Yasin Çinkaya

Son Güncelleme: 24.11.2015 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165