Gençlik kampları başvuruları devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin gençler için organize ettiği Gençlik Kampları başvuruları devam ediyor.

25 Mayıs 2017 Perşembe 14:56
Gençlik kampları başvuruları devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin gençler için organize ettiği Gençlik Kampları başvuruları devam ediyor.


Gençlik kampları hakkında bilgi veren Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projeleri kapsamında Çorum'da 12-22 Yaş aralığındaki gençlerin milli ve manevi değerler konusunda farkındalığının arttırılması hususunda mavi (deniz) ve yeşil (doğa) olmak üzere iki farklı gençlik kampı imkanı sunulduğunu söyledi. Kamplarda at biniciliği, paintball, dağ bisikleti, deniz ve havuz etkinliği, el sanatları, kültürel geziler, halk oyunları, ip parkuru, kano, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma saatleri, mangala, matrak, mini golf, okçuluk, rafting, sokak oyunları, spor faaliyetleri, tırmanma duvarı, tiyatro ve müzik eğitimleri, doğa yürüyüşlerinin yer aldığını bildiren TIĞLI, ayrıca Mavi ve Yeşil kampların Ramazan ayında da devam ettiğini dile getirdi.


Tığlı, "Ramazan Temalı Kamplar ise, Diyanet İşleri Başkanlığı ile ortaklaşa ve Ramazan ayının ruhuna uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Kampta, Kuran-ı Kerim öğretimi ve siyer seminerleri verilecektir. Yemekler sahur ve iftar vakitlerine uygun verilecek olup, kamp aktiviteleri ağırlıkla iftar ve sahur arasında yapılacaktır” dedi.


Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Çorum’a verilen kontenjanın 384 kişilik olduğunu, kamp merkezlerinin Bolu Aladağ, Osmaniye Aslantaş, Antalya Alaaddin Keykubat, Kırşehir Ahi Evran, Manisa Şehzadeler, İzmir Atatürk, Mersin Silifke 23 Nisan, Hatay İskenderun Uluçınar, Aydın Efeler, Kastamonu Yolkonak, Trabzon Doğu Karadeniz olduğunu sözlerine ekledi.


Kampa katılmak isteyen gençlerin ilk 6 dönem için 1-25 Mayıs 2017, diğer dönemler için ise 10 Temmuz 2017 tarihine kadar,   http://kampbasvuru.gsb.gov.tr/Basvuru.aspx adresinden online olarak kamp başvurularını yapabileceklerini, internet imkanı olmayan gençlerin Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’ne gelerek burada başvurularını yapabileceklerini dile getirdi.


Son Güncelleme: 25.05.2017 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.