Gençlik Merkezi’nden 15 Temmuz projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması için anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor.

28 Haziran 2017 Çarşamba 21:44
Gençlik Merkezi’nden 15 Temmuz projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması için anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor.

“Gençler Asla Unutmaz” sloganıyla 15 Temmuz’da destansı bir kahramanlığa imza atan gençler bir araya gelecek.

Konu ile ilgili açıklama da bulunan
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı; “Gençler Asla Unutmaz” projesi kapsamında canı pahasına darbeye dur diyen kahramanlarımız gençlere anlatılacak. Gençler 15 Temmuz’un izlerini Ankara’da yerinde görecek” dedi. Tığlı, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Proje çerçevesinde her hafta 4 ilden 40’ar genç Ankara’ya gelecek. Gençlere “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi” sunumu yapılacak ve katılımcı gençlere Anadolu Ajansı’nın ”Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” kitapçığı dağıtılacak. Gençler ayrıca, FETÖ’nün hain darbeci askerlerinin ilk hedeflerinden olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Binasını, Beştepe Millet Camii ve darbe girişiminin izlerini taşıyan birçok yeri ziyaret edecekler. Bu kapsamda ilimizden 14-24 yaş arası 40 erkek gencimizle birlikte 1-2 Temmuz 2017 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan bu programa katılacağız. Programa katılmak isteyen gençlerimizi 29 Haziran 2017 tarihine kadar
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi'ne başvurularını yapmak üzere bekliyoruz." açıklamalarında bulundu.


Son Güncelleme: 28.06.2017 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.