Gençlik Merkezlerinde ‘Goalball’ Şenliği

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, gençleri farklı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

24 Şubat 2016 Çarşamba 16:08
Gençlik Merkezlerinde ‘Goalball’ Şenliği

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, gençleri farklı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Gençlik Merkezlerindeki etkinliklerdeki kurslarda eğitim desteği alan gençler sağlıklı bir yaşam için spor yapmayı da ihmal etmiyorlar.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Merkezlerinde eğitimi verilen Goalball sporunun giderek yaygınlaştığını söyledi. Goalball’ın olimpik bir spor dalı olduğunu vurgulayan Zeki Gül, “Görme engelli vatandaşlarımızı spora kanalize ederek, moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında görme engeli bulunmayan çocuklarımız ve gençlerimizi de Goalball ile tanıştırarak görme duyusunun madden ve manevi olarak değerini anlatmaya çalışıyoruz. Görme engelli bireylerimizin neler hissettiğini günlük yaşamlarında ne gibi zorluklarla karşılaştığıyla ilgili sorumluluk bilincini gençlerimize aşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 24.02.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.