‘Gevşemeden Demokrasi Nöbetine Devam Edin’

AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, halkın sokaklarda olduğu sürece kesinlikler darbe girişimde bulunmaya kimsenin cesaret edemeyeceğini söyledi.

19 Temmuz 2016 Salı 10:36
‘Gevşemeden Demokrasi Nöbetine Devam Edin’


AK Parti Çorum Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, halkın sokaklarda olduğu sürece kesinlikler darbe girişimde bulunmaya kimsenin cesaret edemeyeceğini söyledi.


Yapılan açıklamaya göre, Sungurlu AK Parti İlçe teşkilatı tarafından Atatürk Meydan’ında düzenlenen ‘demokrasi Nöbeti’ programında konuşan Ceritoğlu, “Sizler bu meydanlarda Türk Bayrağını taşıdıkça, bu bayraklar ilelebet dalgalanmaya devam edecek ve ezanlar susmayacaktır” dedi.


Darbe girişimine sessiz kalmayan Sungurlu halkı ile gurur duyduğunu söyleyen Ceritoğlu,” Vatanın bölünmez bütünlüğü için bu kutsal yolda beraber yürüyeceğiz. Bizler atalarımızdan emanet aldığımız vatanımızı, bayrağımızı ve ezanlarımızı bu gençlerimize aldığımız gibi teslim etmek için her beraber sizlerle var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Önümüzdeki birkaç günün çok önemli olduğuna vurgu yapan Ceritoğlu, Sungurlu halkından gevşemeden meydanları doldurarak, demokrasi nöbetine devam etmelerini istedi.


“Demokrasi Nöbetine” katılanların hep beraber okuduğu İstiklal Marşı’nın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, okunan İstiklal marşının, Türk halkı için kutsal olan vatan topraklarını bölüp, parçalamaya kalkışan katillere karşı yapılan savaşlar sonucunda şehit olanlar için yazıldığını söyledi.


Bugünkü yaşanan olayların da eskiden verilen mücadeleden farklı olmadığını belirten Bekiroğlu, “Bugün yine kendilerini bu vatanın hamisi sanan bazı katiller, cuntacılar bu devleti ve halkın çoğunluğunun oyunu alarak iktidar olan hükümetimizi yıkmaya çalıştılar. Bu cuntacı ve darbecilere sadece AK Partililer değil CHP’lisi, MHP’lisi tüm siyasi partisiyle alevisi, sünnisiyle, kürdü, çerkeziyle hep beraber dur diyeceğiz” diye konuştu.


Bekiroğlu, Sungurlu halkından “evlerinize dönebilirsiniz” uyarısı gelene kadar meydanları terk etmemelerini istedi.


AYAĞI KESİLEN İŞÇİ ZİYARET EDİLDİ.


Beton pompasının mikserine ayağını kaptırması sonucu, ayağı kesilen Sungurlu Belediye işçisi Adem Yazman’ı evinde ziyaret etti.


Beraberinde; AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret eden Ceritoğlu, Adem Yazman’a geçmiş olsun dileklerini iletti.


Son Güncelleme: 19.07.2016 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165