Gezi ruhu canlandırılacak

Türkiye genelinde kuruluş toplantıları yapan Birleşik Haziran Hareketi Çorum’da da toplantı düzenledi.

18 Kasım 2014 Salı 14:32
 Gezi ruhu canlandırılacak


Türkiye genelinde kuruluş toplantıları yapan Birleşik Haziran Hareketi Çorum’da da toplantı düzenledi.  Gönül Çemberi Derneği’nde bugün yapılan toplantı 11 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.


Basın sözcüsü Levent Tunçel, Haziran Hareketi’nin örgütlenişi ve bundan sonraki işleyişi üzerine katılımcılara bilgi verdi. Tunçel, amaçlarının haziranda çıkan Gezi eylemlerini yeniden hareketlendirmek, hareketlendirmeyi tabandan genele yaymak olduğunu belirterek, “Kimi siyasi parti, örgüt ve aydınların bir araya gelerek 30 Ağustos'ta ilk toplantısını yaptığı ODTÜ Vişnelik toplantılarının sonuncusu 19 Ekim Pazar günü yapıldı ve bu toplantıda; "Gericiliği ve Faşizmi Yeneceğiz" iddiası ile iradelerini birleştiren güçler, ortak yürüyüşün adını Birleşik Haziran Hareketi olarak belirlediler.” dedi.


‘Birleşik Haziran Hareketi tüm illerde forumlar örgütleyerek yürüyüşünü büyütme ve büyük bir buluşma gerçekleştirme kararı alarak yola çıktı.’ diyen Tunçel, “Bizlerde ışığında halkımızın onurlu aydınlık bir gelecek kurabilme umudunu çoğaltabilmek için Çorum'da yola çıkıyoruz.” şeklinde konuştu.


Tunçel daha sonra deglarasyonu  okuyarak gericilik ve faşizme karşı direnmeye, işbirliğine çağırdı.




Son Güncelleme: 18.11.2014 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2014-11-18 14:43:42

geziciler gezin bakalım,çorum geçmişte acılar yaşadı sizin eski marksist oyunlarınıza gelmez,başka kapıya gidin,taşaronluk yaptığınız alman merkele gidin

banner165