Gıda Paketi vereceğiz diye yaşlıları kandırıyorlar

Çorum Belediyesi, son günlerde artan şikâyetler üzerine yazılı bir açıklama yaparak vatandaşları uyardı.

23 Şubat 2016 Salı 16:16
Gıda Paketi vereceğiz diye yaşlıları kandırıyorlar

Çorum Belediyesi, son günlerde artan şikâyetler üzerine yazılı bir açıklama yaparak vatandaşları uyardı.

Belediye Basın Birimi’nde yapılan açıklamaya göre, Son günlerde özellikle yaşlı vatandaşların “Size Gıda Bankası’ndan gıda paketi vereceğiz” diyerek kandırıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Belediyesi’nin artık gıda paketi dağıtmadığını, Belediye’den gıda almak isteyenlerin Çorum Belediyesi Gıda Bankası’na bizzat gelerek müracaat ettiğini söyledi. Gıda müracaatında bulunanların incelenmesi için evlere gelen görevlilerin ise herhangi bir kâğıda imza attırmadıklarını belirten Zeki Gül, bu konuda vatandaşların uyanık olmasını ve bilmedikleri bir şeyi imzalamamaları gerektiğini vurguladı.

Gıda için müracaat edenlerden gıda almaya hak kazananlara Çorum Belediyesi Gıda Bankasına gelerek alışveriş kartı verildiğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gıda Bankasının kurumsal bir güvence ile daha nezih ortamda ailelerimize market konforunda hizmet verdiğini kaydetti.

Son günlerde elinde imzalı kâğıtlarla Gıda Bankası’na gelerek kendilerine gıda paketi verileceğini söyleyen özellikle yaşlı vatandaşların birileri tarafından kandırıldığını ve bu yola niçin başvurulduğunu anlayamadıklarını belirten Zeki Gül, “Belediyemizin böyle bir uygulaması yok. Vatandaşlarımızın kim tarafından kandırıldığı ve niçin böyle bir yola başvurduklarına anlam veremiyoruz.” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 24.02.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.