Göktepe’den aidat borcu uyarısı

Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe, oda üyelerini aidat borcu ile ilgili uyardı.

15 Kasım 2014 Cumartesi 16:09
 Göktepe’den aidat borcu uyarısı


Çorum Elektrik ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Hikmet Göktepe, oda üyelerini aidat borcu ile ilgili uyardı.


6552 Sayılı Torba Yasa ile oda aidat borçlarının yapılandırıldığını hatırlatan Göktepe,  “Esnaf ve sanatkarlarımızın gecikmiş yıllık aidat borçlarının yeniden yapılandırmasına ilişkin olarak getirilen hükümlerden yararlanmak isteyen üyelerimizin 30 Kasım 2014 tarihine kadar Oda Genel Sekreterliği’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir” dedi.


Aidat borçlarını peşin ödeyen üyelerden gecikme faizinin alınmayacağını dile getiren Göktepe, “5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’nun 61. maddesine istinaden, süresi içinde ödenmeyen yıllık aidat için esnaf ve sanatkarlar ilam hükmünde olup icra dairelerince yerine getirilmesi kanun gereği mecburi hale gelmiştir. Aidat borçlarını peşin ödeyen üyelerden gecikme faizi alınmayacaktır. Ayrıca aidat borçlarını kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.


Yasa gereği yıllık aidatını ödemeyen üyelere, ödeme yapılıncaya kadar Oda tarafından yapılacak hizmetler ile düzenlenecek belgeler verilememektedir” ifadelerine yer verdi.




Son Güncelleme: 15.11.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.