Gönül Elçileri hayırda yarışıyor

Ece Seramik’ten sonra dünyanın en ünlü pizza markalarından Domino’s Pizza’dan ‘Şehit Ailelerine’ çok...

17 Nisan 2014 Perşembe 16:12
 Gönül Elçileri hayırda yarışıyor


Ece Seramik’ten sonra dünyanın en ünlü pizza markalarından Domino’s Pizza’dan ‘Şehit Ailelerine’ çok anlamlı bir jest geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gönül Elçileri örnek sosyal sorumluluk gösteren Çorum Domino’s Pizzayı ziyaret etti.

Ziyarete Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy’ün yanı sıra yanı sıra Garnizon Komutanı’nın eşi Leyla Çelik, Emniyet Müdürü’nün eşi Gülcan Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya Örs, Sevgi-Der Yönetim Kurulu Üyesi Hüzeyme Barlık ve şehit aileleri katıldı.

Vatan toprakları ve ülkemizin güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine karşı toplum olarak sorumluluğumuzun devam ettiğine inandıklarını belirten Domino’s Pizzan Franchisee’i Türker Ülkü, yılın hangi günü olursa olsun bir defaya mahsus olmayan bu hizmeti şehit ailelerine sunduklarını söyledi.

Çorum’un yanı sıra Yozgat ve Merzifon’da da şubeleri bulunduğunu, bu uygulamanın 3 şubelerinde de geçerli olduğunu belirten Ülkü, şehit aileleri istedikleri zamanda ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade etti. Ülkü, istihdam ihtiyacı olanlara da yardımcı olabileceklerini kaydetti.

Fatma Başköy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya Örs ile şehit aileleri, Türker Ülkü’yü yaptığı ‘Gönül Elçiliğinden’ dolayı tebrik etti.

Örs, “Çorum’da çevre yolu üzerinde hizmet veren Domino’s Pizza’nın başlattığı bu uygulamanın vatandaşlardan da büyük takdir topladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak işletmecilerin bu tür uygulamaları örnek almalarını diliyor ve tüm işletmelerimizin imkânları ölçüsünde şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine sahip çıkmasını bekliyoruz.” Dedi.







Son Güncelleme: 17.04.2014 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.