Gönül Sofrasında Yaşlılarla Birlikte İftar Yaptı

Çorum Belediyesi, her kesime yönelik iftar programları düzenlemeye devam ediyor.

15 Haziran 2016 Çarşamba 16:21
Gönül Sofrasında Yaşlılarla Birlikte İftar Yaptı

Çorum Belediyesi,  her kesime yönelik iftar programları düzenlemeye devam ediyor.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da yaşlıları unutmayarak “Ulu Çınarlarımızla Birlikteyiz” iftar programı düzenledi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, düzenlenen iftar programında 250 yaşlı ile bir araya geldi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar öncesi yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin 2009 yılından beri değişik vesilelerle iftar programı yaptığını belirterek “İftar çadırında her gün bin kişilik iftar sofrası kuruluyor. Mahallelerimizde iftar buluşmaları yapıyoruz. Her sene 25 binden fazla kardeşimizle o muhabbet sofralarında, gönül sofralarında buluşuyoruz. Bu sene bunlara kadın iftarları, genç iftarları ile sahurları ve gözümüzün ışığı siz büyüklerimizle yaptığımız “Ulu Çınarlarımızla Birlikteyiz” iftarımızı ekledik.” dedi.


Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde yapılan hizmetler nedeniyle Çorum Belediyesi’nin hem Cumhurbaşkanının hem de Başbakanın elinden bizzat ödül aldığını hatırlatan Başkan Külcü ve eşi Hatice Külcü, iftara katılan yaşlılarla muhabbet edip onların dertlerini dinledi.




Son Güncelleme: 15.06.2016 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.