Gönülde sevgi, dilde dua

Külcü yaşlılar tarafından ilgiyle karşılandı.

22 Mart 2014 Cumartesi 17:14
Gönülde sevgi, dilde dua

Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik vesilesiyle  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaşlılarla bir araya geldi. İnce Restoran'da bugün gerçekleştirilen etkinliğe katılan yaşlılar, Külcü'yü sevgi ve dua ile karşıladılar. 

Salonda bulunan yaşlılarla tek tek görüşen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  yaşlılara yönelik yapılan hizmetlerin hiç birisini iş olsun diye yapmadıklarını, yeni doğmuş bir bebekle, 100 yaşındaki yaşlı insanın da kendilerinin bir parçası olduğunu söyledi. 

Eşi Hatice Külcü ile birlikte yaşlılardan dua alan Külcü'ye bir dua da Saliha Gürsöz isimli yaşlı teyzeden geldi. Saliha Gürsöz'ün, “Tayyip oğlum, Külcü torunum. Her ikisi için de gönülden dua ediyorum, Allah her ikisinin de işini gücünü rast getirsin, fitneden fesattan korusun.” sözleri, Külcü ve eşini duygulandırdı. 

Bu sözler üzerine Külcü, 
“Asfaltla, parkla oy almak mümkündür, ancak gönülden gönüle köprü karamazsanız, dua alamazsınız. Derdimiz oy olmak değil, büyüklerimizin duasını almaktır. Bizim için asıl olan budur. Biz büyüklerimizin duasına talibiz.” diye karşılık verdi. 




Son Güncelleme: 22.03.2014 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165