Gönüllü gençler minikleri güldürdü

‘Genç Dönüşüm’ ve ‘Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganlarıyla...

13 Ekim 2015 Salı 16:44
 Gönüllü gençler minikleri güldürdü


‘Genç Dönüşüm’ ve ‘Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganlarıyla hayata geçen projeler kapsamında, Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi'nde çalışan gençlik liderleri, gönüllü gençlerle birlikte sınavların ardından, çöpe gitmesi muhtemel kalem setlerini toplayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderiyor.


Proje kapsamında, ÖSYM’nin düzenlemiş olduğu sınav çıkışlarında gençlik çalışanları ve gönüllü gençlerle toplanan kalem setleri ve kırtasiye malzemeleri Çorum’da eğitim gören öğrencilere hediye ediliyor.


20 BİN KIRTASİYE MALZEMESİ TOPLANDI


ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda dağıtılan sınav setlerinin gençlik merkezi çalışanları ve gençlik merkezi üyesi gönüllü gençler tarafından toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması hedefiyle yola çıkılan projede, geçtiğimiz yıl 20 bin kırtasiye malzemesi toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Bu yıl da aynı amaçlarla uygulanmaya devam eden proje kapsamında Mahmut Atalay Gençlik Merkezi yıl sonuna kadar tüm sınavlarda aynı projenin uygulanarak toplanan kalem setlerinin, başta köy okulları olmak üzere köylere ve şehir merkezindeki okullara gönderilmesini hedefliyor.

‘GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM’


Paylaşma ve yardımlaşmanın önemi ve yaygınlaştırılması amacını taşıyan bu projenin sürdürülmesinde emeği geçen tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına ve gönüllü gençlere teşekkürlerini ileten Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, “Gençlerimizin imza attığı sosyal sorumluluk projeleri, geleceğe daha mutlu ve güvenli bir şekilde bakmamız için en önemli umut ışığımız.” dedi.


Bu tür projeler aracılığıyla yardımlaşma, paylaşma, sosyal sorumluluk anlayışının toplumun geneline yayıldığını dile getiren Tığlı, böylesine önemli projelere imza atan gençlerimizle, gönüllülerimizle gurur duyuyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 13.10.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165