Gönüllü gençlerden çevre temizliği

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri çevre temizliği yaptı.

28 Mart 2017 Salı 20:04
Gönüllü gençlerden çevre temizliği

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri çevre temizliği yaptı.


Örnek çalışma olarak Çorum Şehitliği ve çevresine giden gönüllü gençler burada önce Şehitlerimizi ziyaret edip onlara dualar okuduktan sonra, ellerine aldıkları çöp torbalarına Şehitlik ve çevresinde etrafa atılmış çöpleri topladılar. Çevre bilincine dikkat çekmek istediklerini ifade eden gençler, bundan sonrada çeşitli zaman aralıklarında bu tür çalışmaları yapacaklarını kaydettiler.



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı şunları kaydetti:  


“Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur. Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamak zorundadır. İnsan hayatının devamını sağlayan sağlığı korumak ise, ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkündür. Bu nedenle vücudumuzu ve elbisemizi temiz tuttuğumuz gibi, yaşadığımız; uzak ve yakın çevremiz olan, evimizi, sokağımızı, okulumuzu, sınıfımızı, kısaca içinde yaşadığımız dünyamızı da temiz tutmalıyız.



Bu bilinçle Gençlik Liderlerimiz öncülüğünde gönüllü gençlerimizle birlikte doğaya atılan poşet, plastik, cam vb. atıkları toplayıp doğanın daha temiz olması için çevremizde farkındalık oluşturmaya çalıştık. Bu vesileyle çalışmaya katılan personelimize ve gençlerimize teşekkür ediyorum.”





Son Güncelleme: 28.03.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165