Gönüllülerden Doğadaki Hayvanlara Yardım Eli

Kış şartlarında doğada yaşamlarını sürdüren hayvanları beslemek için, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi doğadaki hayvanlara yardım eli uzatıyor.

15 Ocak 2016 Cuma 09:55
Gönüllülerden Doğadaki Hayvanlara Yardım Eli

Kış şartlarında doğada yaşamlarını sürdüren hayvanları beslemek için, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi doğadaki hayvanlara yardım eli uzatıyor.


Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı,yaptığı açıklamada;  “Etkili olan kış ile birlikte hayvanların yiyecekleri de azalmıştır. Kış şartlarında, karda yiyecek bulmakta zorlanan bu hayvanları unutmayacağız. Gençlik Merkezi personelleri, Gençlik Liderleri ve Genç gönüllüler ile birlikte duyarsız kalmayacağız. Bu çalışmalarımız hava şartları düzelene kadar devam edecektir. Hayvanları nasıl olsa yiyecek bulur mantığı ile hareket etmememiz gerekiyor. Aynı insanlar gibi onlarda can taşıyor. Vatandaşlarımızın hayvanlara ve doğada yaşayan canlıların ulaşabileceği şekilde yiyecek bırakmasını istiyoruz. Doğadaki hayvanları unutmayalım. Doğa onların var oluşuyla güzel.” diye konuştu.


Etkinlik 4 etap şeklinde sürdürülecek; birinci etabı  23 Ocak 2016 Cumartesi günü saat: 10.00 da Sıklık Tabiat mevkiinde yapılacak olup İkinci etap 30 Ocak 2016 Cumartesi Akçalı mevkii, üçüncü etap 6 Şubat 2016  Cumartesi Çomar Barajı mevkii ve son olarak dördüncü etap ise 13 Şubat 2016 Cumartesi Köse Dağı mevkiinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Gönüllük projesi kapsamında yapılacak olan bu etkinliğe, tüm gençler davet edildi. Katılımcıların 23 Ocak 2016 Cumartesi günü  toplanma yeri olan Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’nde saat 10.00 da hazır olmaları gerektiğini belirterek yanlarında hayvanlara bırakmak üzere kuş yemi, kırık buğday, sakatat, kırıntı vb. yiyecekler getirebileceklerini söylediler. 


Son Güncelleme: 15.01.2016 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165