Güçlü aileler için eğitim

Çorum'da Şubat ayı içerisinde Aile Eğitim Programı kapsamında 171 kişiye eğitim verildi.

02 Mart 2017 Perşembe 09:01
Güçlü aileler için eğitim

Çorum'da Şubat ayı içerisinde Aile Eğitim Programı kapsamında 171 kişiye eğitim verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumun temel yapı taşı olan aileleri bilinçlendirmek, yaşam kalitelerini arttırmak ve  'sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü aileler' sayısının artırılması amacıyla hazırlanan “Aile Eğitim Programı” kapsamında seminer programları devam ediyor.

İl Müdürlüğü Formatörü Ahmet Yakut, koordinesinde bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Hitit Üniversitesi, İl Müftülüğü, Çorum Belediyesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gibi çeşitli kurumlarla iş birliği yapılarak seminerlere devam edilmekte olup yeni seminerler için planlamalar yapıldı.


Bu kapsamda Şubat Ayında 15.02.2017 tarihinde İskilip İlçesi Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Ailenin Önemi ve Aile Yaşam Becerileri Konusunda 76 kişiye, 24.02.2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü konferans Salonunda Madde Kullanım Riski ve Bağımlılıktan Korunma Konusunda 40 kişiye, 25.02.2017 tarihinde Hıdırlık Öğrenci Yurdunda Velilere Bilinçli Medya Kullanımı ve Sosyal Medya Konusunda Ahmet Yakut tarafından 55 kişiye olmak üzere toplam 171 kişiye eğitim verildi.


Son Güncelleme: 02.03.2017 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.