Gül, geleneği devam ettiriyor

Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları Yabacıoğlu ve Candan ile belediye meclis üyeleri Ankara Ayaş'ta bir kaplıca otelde çalışma toplantısı düzenledi

10 Mart 2018 Cumartesi 10:33
Gül, geleneği devam ettiriyor

Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan ile Belediye Meclis Üyelerinin çalışma toplantısı yapmak üzere Ankara'nın Ayaş ilçesine gittikleri öğrenildi.

KÜLCÜ TERZİKÖY'DE YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü nezaretinde belediyenin yatırımcı daire müdürleri ile mahalle muhtarları Amasya Terziköy’de bulunan bir kaplıca otelde bir araya gelmiş, belediye yönetimi burada eğitim seminerleri düzenlediklerini, muhtarların sorun ve taleplerini dinlediklerini açıklamıştı.

Külcü döneminde başlayan gelenek devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan ile belediye meclis üyeleri Ankara Ayaş’ta bir kaplıca otelde üç günlük çalışma seminerine katıldı. Belediye heyeti dün Çorum'dan ayrılırken, muhtemelen yarın akşam kente dönecek.

Son Güncelleme: 10.03.2018 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaankan 2018-03-10 12:24:36

Gelenek derken.. Her üretenden har(a)ç alınıyordu dün, bugün yeni bir isim mi aranıyor bu işe. Hırsızlık, yolsuzluk, zulüm.. azami ölçüde mevcuttu devam mı diyorsunuz? Ya sizi zorlamayım kuyruğun başı takip etmediği bir örnek var mı yaratılanlar içerisinde?

Avatar
Kaankan 2018-03-10 13:04:44

Yorum yap modülünü çalışmıyorsa kapatın lütfen

Avatar
Kaankan 2018-03-10 14:03:11

Yorum yap modülünü çalışmıyorsa kapatın lütfen

Avatar
İskilipden 2018-03-10 17:16:08

İskilip'e de dinlenme tesisi yapılıp doğal tabiat arayanlar için kurumlar için kullanılabilir.

Avatar
Sezer 2018-03-11 11:17:01

Çoruma da amasyadaki gibi telmal tesis yapın da geliri tamamen belediyenin olsun.Çorumun insanlarida faydalansın.sizde faydalanın.