Gül, 'Zabıta Belediye'nin gülen yüzü'

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. yılı kutlamaları nedeniyle, Çorum Belediyesi Zabıta Teşkilatı Belediye Başkanı Vekili Zeki Gül'ü ziyaret etti.

05 Eylül 2016 Pazartesi 15:53
Gül, 'Zabıta Belediye'nin gülen yüzü'

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. yılı kutlamaları nedeniyle, Çorum Belediyesi Zabıta Teşkilatı Belediye Başkanı Vekili Zeki Gül'ü ziyaret etti.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, Zabıta teşkilatı yerel yönetimlerin en köklü kurumlarından bir tanesidir. Zabıta Teşkilatı vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısını gidermeye çalışır. Polisiye tedbirlerden önce vatandaşlar Zabıta'yı ararlar. Zabıtamız hemşehrilerimizin huzurunu sağlayacak tüm görevleri yerine getirerek, huzursuzluk yapabilecek kanun dışı bütün durumlarla mücadele etmektedir.


Gül,"eskiden Zabıtaların yüzleri vatandaşa karşı daha sertti. Şimdi ise Zabıtalar insanlara her koşul ve şartta yardımcı oluyor. Zabıtanın görevi ceza yazmak değil doğruya davet etmektir. Ceza ise ısrarla yapılmaması gerekeni yapmaya devam edenleri vazgeçirmek için uygulanmaktadır. Bizim amacımız insanlara eziyet etmek değil, insanlara eziyet edenleri yasalar çerçevesinde onlardan uzak tutmaktır. Çorum Belediyesi'nin gülen yüzü olan tüm Zabıta personelimizin 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nı kutluyor, çalışmalarında da başarılar diliyorum." dedi.


Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Kanat ise, 1826 yılından itibaren vatandaşların huzurunu sağlayan, verilen görevlerini fedakârca yerine getiren zabıtaların, yerel yönetimlerin en önemli birimlerindendir.  Toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan Zabıta ekiplerimiz ilimizde, 24 saat gece-gündüz demeden özveriyle görev yapmaktadırlar. Zabıtamızın her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye ve Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 05.09.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet DEMİR 2016-09-05 22:38:56

deneme yapın,zabıtaya ihbar da bulunun.2 saatte anca geliyorlar.arabayla şöyle bir turlayıp gidiyorlar.belediyenin oy toplama ,herkese boncuk dağıtma ekibi zabıtalar..

banner165