Gülabibey iftarına 6 bin kişi katıldı

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının üçüncüsü Gülabibey’de düzenlendi. Yaklaşık 6.000 mahallelinin katılımıyla düzenlenen mahalle iftarı Rüstem Eren Parkı’nda gerçekleştirildi. İftar öncesi parka gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.

13 Haziran 2017 Salı 16:30
 Gülabibey iftarına 6 bin kişi katıldı


Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel mahalle iftarlarının üçüncüsü Gülabibey’de düzenlendi. Yaklaşık 6.000 mahallelinin katılımıyla düzenlenen mahalle iftarı Rüstem Eren Parkı’nda gerçekleştirildi. İftar öncesi parka gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.


Gülabibey Mahallesinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyene Başkan Külcü, “Biz mahalle iftarlarına başlarken acaba hemşehrilerimiz bizimle beraber bu sofralara oturur mu diye düşündük ve bismillah deyip ilk gönül soframızı Gülabibey Mahallemizde kurduk. Allah sizlerden razı olsun. Biz oradan aldığımız güçle, o günün rahmetiyle, bereketiyle bu gönül sofralarımızı geleneksel hale getirdik. Her yıl 25-30 bin kardeşimizle bu sofralarda bir araya geliyoruz ve Ramazanın ayının feyzini, coşkusunu paylaşıyoruz” dedi


Mahalle iftarına katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Külcü, “Gülabibeyli kardeşlerim her zaman bizim yanımızda yer aldı.


Gülabibey Mahallemizi hizmetlerimizle süslüyoruz

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un tüm mahallelerine olduğu gibi Gülabibey’i de hizmetlerle süslediklerini ifade ederek bugün kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi.


Bugüne kadar Gülabibey’e 3 tane Kuran kursu kazandırdıklarını belirten Başkan Külcü, 2 tane mahalle mescidi ve 150 kişilik Hafızlık Kız Kuran Kursu’nu da Gülabibey’de inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Başkan Külcü, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bütün mahallelerimizde adeta bir hizmet seferberliği ortaya koyuyoruz. Hiç bir mahallemizi başka bir mahallemizden ayırmıyoruz çünkü biz bu kendimizi bu hizmetleri yapmakla görevli addediyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun emanet olduğunu biliyoruz. Onun için önümüzdeki seçimleri düşünerek değil, bizden sonraki nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Çorum’umuzun 15 mahallesinde 200 caddesinde ve 2 bin sokağının her birinde eserimizi görürsünüz orada hizmetlerimizi görürsünüz.”dedi.


Başkan Külcü, “Muhtarımızla birlikte yapılması gereken onarılması gereken yerleri, yolları tespit edip hızlı bir şekilde oradaki işi tamamlıyoruz. Bugüne kadar Gülabibey Mahallemize toplam 19 park yaptık.” dedi ve Aşıklar Tepesine spor salonu, Kafkas Evler Camii arkasına da Mahalle Kültür Merkezi yapacakları müjdesini verdi.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da yaptığı konuşmada mahalle iftarlarıyla insanlar arasındaki birlik ve kaynaşma duygularının artmasına vesile olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.


Muhtar’dan Başkan Külcü’ye teşekkür


Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun mahalle iftarında yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün her zaman yanlarında olduğunu, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve mahalle olarak taleplerine her zaman olumlu cevap verdiğini söyledi.


Başkan Külcü’ye teşekkür eden Hikmet Durgun, mahalle iftarlarının önemine de değinerek “Böylesi güzel sofralarda bizleri buluşturan, bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Son Güncelleme: 13.06.2017 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.