Gül’den Belediyecilik dersi

HİTÜ MYO Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri Başkan Gül'den bilgi aldı, Vakıf Haftası nedeniyle Gül'e ziyareti yapıldı

09 Mayıs 2018 Çarşamba 18:18
Gül’den Belediyecilik dersi

Hitit Üniversitesi Çorum Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret ederek yerel yönetimler hakkında bilgi aldı.

Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Zekeriya Işık, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Halil İbrahim Aşgın ve öğrenciler katıldı

Üniversite öğrencileri ‘Yerel Yönetimler 2’ dersi müfredatında yer alan, belediyelerin görev ve sorumluluklarıyla ilgili konularda bizzat Gül’den bilgi aldı.

Belediye’nin 28 birimiyle 24 saat esasına göre Çorum için çalıştıklarını belirten Gül Belediye Gül,“ Belediyeler kanununda belediye başkanının yetkisi, meclisin yetkisi, belediye meclis üyelerinin yetkileri, encümenin görevleri açıkla belirtilmiştir. Bunun yanında, belediyede yönetim kademesinden bulunan ilgili müdürler, memurlar, sözleşmeli personel ve şimdi belediye limitet şirketi altında çalışan personelimizin görevleri, sorumlulukları yasalarla sabit. Yerel yönetimlerde çalışan tüm arkadaşlarımız hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için sorumluluklarının farkındalar. Millet bizden hizmet bekliyor. Biz millete mesai merhumu gözetmeden hizmet etmek için çalışıyoruz. Siz değerli gençler bir gün bizlerin yerinde buralarda milletimize hizmet edeceksiniz. Sizlere öğrenim ve iş hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Programın sonunda öğrenciler Başkan Gül’e çiçek verdi.

VAKIF HAFTASI ZİYARETİ

Her yıl 7-12 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar Haftası dolayısıyla Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek vakıfların önemi hakkında bazı konulara değindi. Başkan Gül, “Vakıflar Haftası dolayısıyla Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç’a, Vakıf Emeklilik Bölge Müdürü Filiz Birben’e, Vakıf Katılım Şube Müdürü Sinan Aktaş’a ve Vakıfbank Çorum Şube Müdürü Mustafa Özgenç’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.05.2018 00:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-05-09 19:30:38

Zeki Bey'in park bahçelerdeki iki işçici millet sentetik parkurda koşarken birisi sigarayı yakmış tam parkurun ortasında sohbet ediyordu dün. İşçisi böyle olan başkana ne diyelim ki. Lütfen yayınlayın Zeki Gül isterse kamera varsa tabi baksın.

Avatar
Kahraman 2018-05-09 19:41:21

Su faturalarındaki vergileri hiç gördünüz mü bu mu Zeki Gül'ün belediyeciliği

Avatar
Kerep 2018-05-10 20:24:18

ALLAH rızası için iş yapanlar önce hizmet için geldiği vatandaşının huzurunu düşünür. Sonra fatura yükü altında ezilmemesini sağlamaya çalışır ALLAH rızası için çalışmak öyle olur. Öyle kimsenin tasvip etmediği adamları işe almakla olmaz.

Avatar
çorumlu 2018-05-10 16:50:54

Zeki bey hiç kimsenin beğenisi için iş yapmaz.O sadece Allah rızası için çalışır.Başarılarının devamını diliyorum...

banner165