Gül’den STK’lara övgü

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum İnsani Değerler Platformu'nun kamu vicdanının sesi olduğunu belirtti.

20 Eylül 2018 Perşembe 11:28
Gül’den STK’lara övgü

Çorum İnsani Değerler Platformu üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Kamu vicdanının sesini platform üyelerinin yüksek sesle dile getirdiğini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, “güzel ve iyi şeyleri desteklemek kötü ve yanlış olan şeyi ise ortadan kaldırmak önemli. Elbette ki iyiliği emredip kötülüklerden de toplumu uzaklaştırmak bizim görevimizdir. Bunun yolu ise iyiyi gördüğümüzde takdir, kötüyü gördüğümüzde ise müdahale etmektir. İnsani Değerler Platformu’na yanlışa eliyle ve diliyle müdahale ettiği için teşekkür ederim” dedi.

İnsani Değerler Platformu üyelerinin geçtiğimiz günlerde Çorum Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül, “Hayvan barınağımızla ilgili yapmış olduğunuz ziyaretle ilgili değerlendirmeniz bizi mutlu etti. Biz hayvanlarımıza da değer veriyor ve onları seviyoruz. Hayvanlara eziyet ve işkence edenlerin bu zamana kadar karşısında durdum bundan sonra da karşısında dururum. Ziyaretten dolayı bir kez daha platform üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür eden Çorum İnsani Değerler Platformu dönem sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık da, şehirde yer alan paydaşlarla işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Çorum Belediyesi’ne bağlı hayvan barınağını ziyaret ettiklerini ifade eden Işık, gördükleri manzaranın ve kurumsal yapının kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek, başta Belediye Başkanı Zeki Gül olmak üzere ekibine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 20.09.2018 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165