Gül’e kitabını hediye etti

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sezikli, Çorum Belediyesi kültür yayınları arasında...

19 Kasım 2013 Salı 17:26
 Gül’e kitabını hediye etti


Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sezikli, Çorum Belediyesi kültür yayınları arasında çıkan, Şehrin Hafızası Hıdırlık Kültürü ve Çorum Hıdırlık Örneği adlı kitabını Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’e hediye etti.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi’nin akademisyenler ve araştırmacılar tarafından Çorumla ilgili çalışmaları kitaplaştırarak Çorum kültürüne önemli katkılar sağladığını belirten Ahmet Sezikli, Çorum Belediyesi’nin bu tutumunun takdire şayan olduğunu belirtti. Kitabının basılması için emekleri geçen başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan’a teşekkür eden Sezikli, bu çalışmaların Çorum tarihine kaynaklık ettiğinin altını çizdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de Şehrin Hafızası Hıdırlık Kültürü ve Çorum Hıdırlık Örneği adlı kitabı nedeniyle Ahmet Sezikli’yi tebrik etti. Gül, imzalı kitabını kendisine hediye eden Ahmet Sezikli’ye teşekkür etti. Ahmet Sezikli’nin Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaretinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan da hazır bulundu.





Son Güncelleme: 19.11.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.